2012. február 2., csütörtök

Minden napra egy kontaktlencse - Vörös kontaktlencse

A vörös kontaktlencse olcsó és gyors lehetőséget nyújt, hogy radikálisan megváltoztasd a megjelenésedet. Ideális viselet jelmezekhez, ha a ruhával nem akarsz túl sokat foglalkozni. Ugyan ki foglkozna avval hogy milyen jelmez van rajtad, amikor a szemed vörös mint az ördögé?

Készülj fel rá, ha vörös kontaktlencsét viselsz mindenki téged fog bámulni!


A színes kontaktlencsék általában jól kiegészítik az öltözéket, vörös kontaktlencse esetében ez fordítva van, a ruhád egészíti ki démoni, ördögi megjelenésedet.

A piros lencsék közül sok változat kapható a kereskedelemben, a leghatásosabb talán a vérvörös kontaktlencse. Nem csak a horrorisztikus jelmezekhez illik a vörös lencse, a gót stílus kedvelői is gyakran használják, nagyon jól mutat fekete rúzzsal.

Sok ember fél a kontaktlencse viseléstől, mivel úgy gondolják nem természetes dolog bármit is a szemünkbe rakni. Ez egy természetes félelem, viszont a kontaktlencsék az utóbbi évtizedekben nagy fejlődésen mentek keresztül. A kontaktlencsék egyre rugalmasabbak és vékonyabbak. Anyaguk körülbelül felerészben vizet tartalmaz, ezáltal általában nem is lehet érezni hogy a szemünkön van. Természetesen az alapvető higiéniai szabályokat be kell tartani a kivétel és berakás előtt gondosan kezet kell mosni.

 A CooperVision Crazy lencséi között vörös is van, A Blood Red kontaktlencséket itt találhatod:

    Crazy - Blood Red

       




Nagyon hatásos lett a halloween öltözékem, tökéletes választás volt a piros kontaktlencse. Ördögnek öltöztem be, mindenki csak bámult ahogy rájuk néztem. Van más színű lencsém is, de a vörös lett a kedvencem.
Regi

1 megjegyzés:

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal