2012. február 14., kedd

Minden napra egy kontaktlencse - Mad Hatter Kontaktlencse

Mad Hatter az Alice Csodaországban című mese egyik szereplője. A történetben Alice furcsa alakokkal találkozik, egyikük Mad Hatter az Őrült Kalapos.
Az utóbbi időben karaktere egyre inkább kedvelt farsangokon és más jelmezes programokon, minden bizonnyal Tim Burton filmje miatt, melyben Mad Hattert Johnny Depp alakítja.


Bizonyára mindenki emlékszik rá mert zseniálisan alakítja a figurát. Ő ihlette a karakterről elnevezett kontaktlencsét is.

A Mad Hatter kontaktlencse különleges neon-zöld színű lencse, a belsejében egy fokozatosan átmenő pirosas gyűrűvel. A kontaktlencse ideális választás minden Alice Csodaországban rajongónak.
Ezek a lencsék adják meg az utolsó simítást a tökéletes Mad Hatter jelmezhez.

A jelmezhez nem kell sok minden
- fehér arcfesték
- narancssárga paróka
- vicces csokornyakkendő
- barna kabát és nadrág, lehetőleg minél lehetetlenebb szabású
- rúzs
- persze, egy őrült kalap
- és a legfontosabb, egy pár Mad Hatter kontaktlencse

 Ezt a lencsét előszeretettel használják más karakterekhez is, alkalmas Halloween, vagy más tematikus partykhoz is. Különleges megjelenése miatt sokan használják techno és rave bulikon is.

A Mad Hatter kontaktlencse alkalmas bármilyen színű szemre, mert teljesen elfedi az eredeti színt. Kedves barátunk Enikő, küldött magáról fényképet A Halloween partyjáról ahol Mad Hatter kontaktlencsét hordott. A jelmeze ugyan nem a karaktert formázza meg, de ebből is látszik hogy számtalan módon felhasználható lencsetípus.


A lencsét az eyeContact gyártja, víztartalma 45%-os. Csak kozmetikai kontaktlencseként vásárolható, dioptriás kivitelben nem gyártják. A kontaktlencse három hónapos kivitelű, ami azt jelenti, hogy a felbontástól 90 napig lehet használni.

Sokan tartanak a kontaktlencse viseléstől, úgy érzik nem természetes dolog hozzáérni a szemgolyónkhoz. Ez természetes érzés, de kis gyakorlással mindenkinek sikerülhet. Gondolj arra hogy naponta milliók és milliók használnak kontaktlencsét.

Miért neked ne sikerülne?


Ha bizonytalan vagy hogyan kell kivenni és berakni a kontaktlencsét, keress fel egy kontaktológust aki segít a kontaktlencsék használatának elsajátításában.   A legtöbb optikusnál már van kontaktológus rendelés, ahol válaszolnak a kérdéseidre és a gyakorlatban is bemutatják a lencsék használatát. A kontaktlencsék viseléséhez szükséged van még ápolófolyadékra, amit szintén ne felejts el beszerezni.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal