2012. február 26., vasárnap

Minden napra egy kontaktlencse - UV Elektromos Kék Kontaktlencse

Ma egy újdonságot szeretnék bemutatni, egy kék UV fényben világító kontaktlencsét. Különlegessége abban rejlik hogy normál fényben áttetsző, ám ha UV fény éri erőteljes kékes fénnyel felvilágít. Megdöbbentő hatását csak fokozza hogy a pupilla nem fekete, hanem mint az egész lencse szintén kék.


Őszintén szólva még én sem láttam, csak a leírásokra hagyatkozom. El is határoztam hogy a következő lencse amit viselni fogok ilyen lesz. Szinte látom barátaim csodálkozását akik addig nem is sejtették hogy lencse van rajtam míg a party el nem kezdődik.


Fényképeket is nagyon nehezen tudtam szerezni, az a gond hogy UV fényben elég nehéz jó fotókat készíteni. Mindenesetre a mellékelt kép állítólag elég jól bemutatja a lencse kinézetét.



A kontaktlencse magas fedőképességű, sötét és világos szeműek egyöntetűen hordhatják. Olyankor érdemes használni ahol biztosan tudjuk hogy lesz a buliban UV fény.

Az UV Kék lencsék mindennapos használatra készülnek, 3 hónapos hordhatóságú kivitelben. Csak nullás dioptriájú kivitelben készül, a látást egyáltalán nem befolyásolja. A kontaktlencse speciális hidrogél anyagból készül, víztartalma 45 %-os, szuper vékony kivitelben készül (0,06 mm), ezáltal kényelmes, komfortos viselést biztosít.

Sok kiegészítő készül kifejezetten az UV fényhez, körömlakkok, festékek, sminkek, ékszerek. Ezeket variálva, no meg egy kontaktlencsével, egyedi megjelenést tudsz biztosítani.











                                                                                                                                                                                                   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal