2012. február 6., hétfő

Minden napra egy kontaktlencse - Természetes Színű Kontaktlencse

Az utóbbi napokban meglehetősen vad kontaktlencséket ajánlottam, ma egy természetes színű sorozatot szeretnék megismertetni.
A FreshLook ColorBlends UV színes kontaktlencsék természetes hatást keltenek, mivel nem fedik el teljesen az eredeti szemszínt, hanem finoman módosítják azt. Ezenkívül a szín, a természetes szivárványhártya rajzolatnak megfelelően van felvíve a kontaktlencse anyagára.

A szín három árnyalatban változik, kifelé egyre sötétebb, a legkülső gyűrű révén a szem nagyobbnak is tűnik az eredetinél. Amennyiben különlegesen finom árnyalatokra törekszel, és a természetes megjelenésre törekszel a Color Blends kontaktlencsék a legjobb választás számodra.

Ez a kontaktlencse típus amellett hogy  a legszebb kozmetikai kontaktlencsék közé tartozik, még védi is a szemed, mivel különleges  UV fény szűréssel van ellátva. Anyagának 55%-a víz, ezért viselése könnyű, gyakorlatilag észrevehetetlen. Dioptriás kivitelben is gyártják, így nem kell lemondani róla az orvosi kontaktlencsét  és szemüveget viselőknek sem.

12 szín közül válogathatunk, Amethyst (Ametiszt) , Blue (Kék), Brilliant Blue (Ragyogó-kék), Honey (Mézszín), Pure Hazel (Mogyoróbarna), Sterling Grey (Finom-szürke), True Sapphire (Zafír), Turquoise (Türkiz), Brown (Barna), Gemstone Green (Drágakő-zöld), Gray (Szürke), Green (Zöld) változatban készülnek.

Ide klikkelve megrendelheted őket dioptriás kivitelben is



A FreshLook ColorBlends kontaktlencsék nem fedik el teljesen az eredeti szemszínt, de nem kell tartanod attól, hogy nem történik változás. A alábbi képen láthatod, hogy egy sötétbarna szem mennyire változik meg viselésével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal