2012. február 6., hétfő

Minden napra egy kontaktlencse - Természetes Színű Kontaktlencse

Az utóbbi napokban meglehetősen vad kontaktlencséket ajánlottam, ma egy természetes színű sorozatot szeretnék megismertetni.
A FreshLook ColorBlends UV színes kontaktlencsék természetes hatást keltenek, mivel nem fedik el teljesen az eredeti szemszínt, hanem finoman módosítják azt. Ezenkívül a szín, a természetes szivárványhártya rajzolatnak megfelelően van felvíve a kontaktlencse anyagára.

A szín három árnyalatban változik, kifelé egyre sötétebb, a legkülső gyűrű révén a szem nagyobbnak is tűnik az eredetinél. Amennyiben különlegesen finom árnyalatokra törekszel, és a természetes megjelenésre törekszel a Color Blends kontaktlencsék a legjobb választás számodra.

Ez a kontaktlencse típus amellett hogy  a legszebb kozmetikai kontaktlencsék közé tartozik, még védi is a szemed, mivel különleges  UV fény szűréssel van ellátva. Anyagának 55%-a víz, ezért viselése könnyű, gyakorlatilag észrevehetetlen. Dioptriás kivitelben is gyártják, így nem kell lemondani róla az orvosi kontaktlencsét  és szemüveget viselőknek sem.

12 szín közül válogathatunk, Amethyst (Ametiszt) , Blue (Kék), Brilliant Blue (Ragyogó-kék), Honey (Mézszín), Pure Hazel (Mogyoróbarna), Sterling Grey (Finom-szürke), True Sapphire (Zafír), Turquoise (Türkiz), Brown (Barna), Gemstone Green (Drágakő-zöld), Gray (Szürke), Green (Zöld) változatban készülnek.

Ide klikkelve megrendelheted őket dioptriás kivitelben isA FreshLook ColorBlends kontaktlencsék nem fedik el teljesen az eredeti szemszínt, de nem kell tartanod attól, hogy nem történik változás. A alábbi képen láthatod, hogy egy sötétbarna szem mennyire változik meg viselésével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal