2012. február 3., péntek

Minden napra egy kontaktlencse - Fekete farkas

Ma egy speciális kontaktlencsét szeretnék bemutatni aminek a neve Black Wolf kontaktlencse. A lencse a CooperVision Crazy kontaktlencse sorozatában található, amelyeket itt megnézhetsz: Crazy


A fekete fakas kontaktlencse egy gyönyörű, misztikus lencse, fekete alapon sárga mintával. Férfiak és nők is előszeretettel hordják. 
Különleges hatású, messziről is jól látszik, ezért gyakran használják színpadon is. 
A kontaktlencse teljesen eltakarja az eredeti szemszínt, csak a fekete és a sárga minta látható.
Tulajdonképpen bármilyen jelmezhez jól megy, de hétköznapi ruhával is hordható. Persze egy farsangi piroska és a farkas duóhoz illik legjobban, de egy magányosan portyázó fekete farkasnak is nagy sikerei lehetnek a piroskák között. :)


A kontaktlencse anyaga 55% -os víztartalmú, kifejezetten lágy lencse. A legkorszerűbb eljárással készült eredeti termék. Havi lencse, ami azt jelenti, hogy a felbontástól kezdve egy hónapig hordható. Persze nem folyamatosan, a kontaktlencséket 8 órán keresztül szabad egyfolytában hordani, utána a szemet pihentetni kell.



Az őslakos amerikai indiánok nagyra becsülték a fekete farkasokat, mivel nagyon erősek, vadak, és saját maguknál jóval nagyobb zsákmányt is el tudnak ejteni. 
Nagyon vad ragadozó, de a falkájában összetartó, barátságos állat, védi a nőstényeket és a fiatalabb társait.
Ha úgy gondolod hogy a személyiséged hasonlít erre, kiváló választás számodra egy Black Wolf kontaktlencse. 



Black Wof  kontaktlencse

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal