2012. február 1., szerda

Minden napra egy kontaktlencse - Fehér kontaktlencse

A divatvilágban úgy tartják a fehér és a fekete szín mindig divatban van, így van ez a színes kontaktlencsék esetében is.
A fehér kontaktlencsék változtatják meg legdrámaiabban a tekintetet.
Sokkoló, félelmetes és ijesztő... egy Basic White kontaktlencsével biztosan nem maradsz észrevétlen a legnagyobb tömegben sem.

A CooperVision  Basic White  lencséi magas víztartalmúak, ezért viselésük könnyű, bátran használhatják azok is akik még sosem hordtak kontaktlencsét. Ezek a lágy kozmetikai kontaktlencsék kifejezetten vékonyak, legtöbb ember a behelyezésük után egyáltalán nem érzi a szemében.
Ne feledd hogy a használat előtt és után a lencséket gondosan meg kell tisztítanod, és a hozzávaló tárolófolyadékban elraknod.


A fehér kontaktlencse előnye, hogy sokféle jelmezhez hordható. Jó kiegészítője a halloween, zombi, vámpír jelmezeknek. A legismertebb személy akit kizárólag fehér kontaktlencsével láthatunk Marilyn Manson. Ellentmondásos személyéhez jól illik kontaktlencséje, akár szereted akár gyűlölöd, biztos hogy megakad rajta a szemed.
A fehér kontaktlencséket a filmipar is hamar felfedezte, horror film már nem is készülhet nélküle. :)

Jellemzően a félelmetes hatást keltő karakterekhez illik, bár Michelle Phan a fehér kontaktlencséhez is tud szexis és vonzó sminket és ruhát ajánlani.



Basic White kontaktlencsét már Magyarországon is tudsz vásárolni. A Crazy lencsetípusok  között, a fehér mellett, más színes lencsék közül is válogathatsz itt: 

Fehér kontaktlencséket a férfiak is szívesen hordják, sőt köztük a fekete mellett ez a leggyakrabban használt színes kontaktlencse. 








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal