2012. február 7., kedd

Minden napra egy kontaktlencse - Robot Kontaktlencse

Farsangokon mindig van aki robotnak öltözik, valljuk be egy kicsit már unalmas is...
Ám egy különleges húzással mégis eredetivé válhat a megszokott jelmez is.
Használj robot kontaktlencsét! A Bionic Eye Terminator kontaktlencsével a legmegszokottabb jelmez is egyedivé, és különlegessé válik. Ha ügyesen tudod utánozni a robot mozgását, még jelmezre sincs szükséged, elég maga a különleges kontaktlencse.

Ezek a kontaktlencsék bonyolult áramköröknek tünnek, nagyon realisztikusak. Az eredeti szemszínt teljesen eltakarják a fehér alapon fekete rajzolatok. Kevés olyan színes kontaktlencse létezik amelyik önmagában is ennyire meghatározza a karaktert.
Képzeld csak el amikor egy lány szemébe nézel és vérfagyasztó hangon azt mondod: Hasta La Vista Baby.

És tényleg nincs semmi másra szükséged mint egy utcai ruhára, és erre a kontaktlencsére!Ezt a kontaktlencsét az Egyesült Királyságban gyártják, megfelel az EU minden egészségügyi és kozmetikai irányelvének. A kontaktlencse víztartalma 38%-os, steril izotóniás sóoldatba van helyezve, és légmentesen lezárva kerül kiszállításra.
Ne feledd! A kozmetikai kontaktlencséket legfeljebb 8 órán keresztül lehet folyamatosan hordani!Elsősorban férfiak szokták hordani, de nagyon hatásos lehet nőknek is, egy hasonló jelmezhez.  :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal