2012. február 5., vasárnap

Minden napra egy kontaktlencse - Sasuke Kontaktlencse


Ha valaki kedveli a mangákat, a farsang kiváló alkalom, hogy egy manga vagy anime karakternek öltözzön. Az egyik legnépszerűbb sorozat a Naruto, amelyben számos olyan szereplő van, akiknek könnyedén a bőrébe bújhatunk egy estére.
Sasuke, Naruto egyik legfőbb riválisa kiváló választás lehet az alkalomra.

Sasuke nem az a karakter, aki első látásra szimpatikussá válik, de ha valaki figyelemmel kíséri a sorozatot, rengeteg olyan tulajdonságot felfedezhet benne, ami miatt mégis megkedveli.
Kitartása és hihetetlen fegyelme, amivel a céljait megpróbálja elérni, mindenképpen tiszteletet parancsoló, de közben az is kiderül, hogy érzelmei is vannak és közel tud kerülni másokhoz.
Mindenképpen egy határozott, eltökélt, kompromisszumot nem ismerő karakter.

Ha Sasuke jelmez mellett döntesz, még talán a ruházatánál is fontosabb kellék lesz a kontaktlencse a sharingan mintával, ami speciális képességeket jelent.

A legjobb választás a piros színű lencse, amiben fekete minta található. Ez mindenki tekintetét rád fogja irányítani, annyira meghökkentő és ez áll legközelebb az eredeti karakterhez is.

Természetesen más színekben is rendelheted, ha az öltözékedhez az jobban passzol. Az biztos, hogy ha olyan személynek akarsz beöltözni, akinek a szemében sharingan van, lencse nélkül nem lesz az igazi.


Sasuke Kontektlencse

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal