2012. február 21., kedd

Minden napra egy kontaktlencse - Méz Színű Kontaktlencse

Ma egy kevésbé gyakori kontaktlencse színt mutatok be, ez a Honey-Méz színű lencse. Ritkábban keresik, pedig különleges aranybarna színe, nagyon szép egyedi megjelenést biztosít. Szerintem a barnás tónusok közül ez a legszebb.


A méz színű kontaktlencsék a természetes kontaktlencsék közé tartoznak, pedig ilyen szeme a valóságban nagyon kevés embernek van. Elsősorban azok szeretik akiknek az eredeti szemszíne sötétbarna vagy gesztenyebarna. Evvel a lencsével úgy változtathatják meg a szemüket hogy természetesnek hat, mégis egy egészen más megjelenést biztosít.
Romantikus meleg színét a férfiak is kedvelik.

Ha úgy akarod kiemelni a szemed, hogy mások erről ne tudjanak, ideális választás számodra egy ilyen méz színű kontaktlencse. Bár a barna szeműek kedvelik legjobban, mivel teljesen fedő lencse, más szemszínűek is nyugodtan hordhatják.
A méz színe emlékeztet magára a mézre amely édes és finom, ki tudna ennek ellenállni?
Hívogató, vonzó, barátságos....

Engem a selyemcukorkára emlékeztet amit gyerekkoromban nagyon szerettem, és szeretek ma is. :)

Az eyeContact méz színű lencséje három hónapos, tehát a felbontástól 90 napiga használhatod. Ha gondosan ápolod és vigyázol rá, sok kellemes napot szerezhet.

Rihannának vannak szép mézszínű szemei, ha hasonlítani szeretnél rá, az első lépés már meg is van...




2 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Nagyon tetszik az oldal, a kontaktlencsékbe egyenként szerettem bele <3 A kérdésem csak az, hogy ezeket hol lehet Budapesten beszerezni? Én budán lakok, a Margit-híd közelében lécci irjátok meg! :) És még az a kérdésem, hogy olyan lencsék nincsenek amik olyan szemekre vannak amiknek nincs semmi bajuk? mert az én szemeim tökéletesek, de nagyon szeretnék egy ilyen kontaktlencsét <3 Lécci segítsetek, ha itt nincs linkeljetek olyan oldlaakat ahol vannak ilyenek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vásárláshoz klikk a fenti linkre, és lépj tovább a "vásárlói oldalra". Már is válogathatsz a különféle lencsék közül. Megrendelni is megtudod, és akár személyesen is átveheted őket.
      Legtöbb lencse nulla dioptriás kivitelben is kapható.

      Ha bármi további kérdésed van szívesen válaszolok.

      Üdv Tímea

      Törlés

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal