2012. február 16., csütörtök

Minden napra egy kontaktlencse - Hulk Zöld Kontaktlencse

Amerikában elképesztően népszerűek a képregények és sorra készülnek a film adaptációk is. Mai tippünk is egy képregéynhős, aki talán nem anyira ismert nálunk, de a képregéynből készült filmet biztosan sokan látták. 


 A Hihetetlen Hulk 2008-ban került a mozikba és a főhős, Banner, egy eléggé durva szörnyeteggé mutálódik, ha ideges vagy izgatott lesz. Valahányszor az átalakulás megtörténik, először a szeme színe változik, csodálatos élénk zöld lesz.



Ha Hulknak szeretnél öltözni egy farsangi bulin, a legjobb, ha duzzadó bicepszeid vannak, ebben az esetben elég néhány tubus zöld testfesték. Amennyiben nem rendelkezel ilyen adottságokkal, kitömött pólót javasolnék, plusz a kilátszó részeken szintén a zöld festéket. Mindkét esetben elengedhetetlen a különleges zöld kontaktlencse illetve tetszés szerinti szétszaggatott nadrág és felső. Átváltozás közben a duzzadó
izmok szétfeszítik a ruhát, ugye :) 

A kontaktlencse mindenképpen a spéci Hulk lencse legyen, nem csak egy szokványos kiemelő zöld lencse. Itt az írisz körül nincs meg az a csík, ami egy normál lencsén a természetességet hivatott biztosítani. Ne feledd, egy szuperhős mutálódott szemét öltöd magadra, ha ezzel a lencsével Hulknak öltözöl. 
Viselkedj is aszerint! :)














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal