2012. február 13., hétfő

Minden napra egy kontaktlencse - Madara Kontaktlencse


Uchiha Madara, Kisimoto Maszasi népszerű Narutó sorozatának egyik negatív alakja. Madara a Mangekyou Sharingan technika első alkalmazója, Szendzsu Hasiramával együtt alapították Averrejteket.
Mivel túlzásba vitte a Mangekyou Sharingan használatát, teljesen tönkrementek a szemei, amiket aztán testvére szemeivel pótolt.
Legtöbbször Tobi álcáját ölti magára, és ebben a szerepében kétbalkezes nemtörődöm alak, ami éppen az ellentéte a valóságos tulajdonságainak. Legtöbbször álarcot visel, amelyen spirális jel látható. Madara halhatatlan, a harcok során képes a testét anyagtalanná tenni.

Bár nem a legnépszerűbb szereplő, kettős megjelenése miatt mégis sokan öltöznek Madarának a cosplay találkozókon. Jellegzetes haja,álarca és szeme, egyedi és összetéveszthetetlen karakterré teszi.
Érdekes módon a lányok jobban kedvelik kettős személyiségét mint a fiúk.

A képen nem eredeti Madara kontaktlencsét visel a cosplayer, mert abban a fekete gyűrűn három kőr látható.
Madara kontaktlencse



















A madara kontaktlencsék 3 hónapos kivitelben készülnek, ami azt jelent hogy a felbontás pillanatától három hónapig használhatóak. A lencsék  víztartalma kifejezetten magas  45%-os, ezáltal a viseletük kényelmes. Az eredeti madara kontaktlencséket már Magyarországon is megrendelheted, akár utánvétellel is. Sőt Budapesten  személyesen is átveheted.







2 megjegyzés:

  1. Szia azt szeretném kérdezni h saját magam is berakhatom ezt és nem károsodik töle a szemem ?

    VálaszTörlés
  2. A te úgy nevezett "Madarád" az Uchiha Obito, Hatake Kakashi volt társa. Tőle van Kakashinak Sharinganja.

    VálaszTörlés

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal