2012. február 11., szombat

Minden napra egy kontaktlencse - Big Eye Dolly Blue


A Dolly Blue kontaktlencse a Big Eye kontaktlencsék közé tartozik, ami azt jelenti hogy a szemed nagyobbnak, fényesebbnek, meghatározóbbnak látszik tőle. Az anime figurák óriási szeméhez hasonló érzetet kelt, nem véletlenül használják az anime-jelmezek viselésekor is.

A Big Eye kontaktlencsék nagyon sok színben és mintázatban készülnek, az egyik legnépszerűbb kontaktlencse típushoz tartozik, azon belül is a kék a leggyakrabban vásárolt. Vannak nem természetes mintázatúak is, azonban a Dolly Blue lencse közelít a természetes hatáshoz. Azoknak ajánlom akik különlegesre vágynak, de azért mégsem extrém megjelenésre törekszenek.

Ezek a lencsék puhák és könnyűek, egész napos viselés után is hidratált, kényelmes érzést biztosítanak.

Lady Gaga a Bad Romance klipjében is ilyen kontaktlencsét hord, amitől a tekintete látványosan megváltozik. A hatást a kontaktlencse külső sötét gyűrűje okozza, emellett a pupilla is nagyobbá válik a megszokottnál.
Különösen a japánok kedvelik ezt a kontaktlencse típust, számukra a nagy szemek egyet jelentenek a szexepillel, de ez szerintem így van a világon mindenhol.

Néhány szép képen láthatod, hogy ezek a kontaktlencsék egyszerre teszik ártatlan kislányossá, és csábító szexissé a megjelenést.













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal