2012. február 23., csütörtök

Minden napra egy kontaktlencse - Dolly Fekete Babaszem Kontaktlencse

A Dolly Fekete kontaktlencse a Big Eyes kontaktlencsék közé tartozik ami azt jelenti hogy az egész szemed nagyobbnak látszik tőle. Egy nyílt tekintetű, csodálkozó babaszemet fog látni aki a szemedbe néz.

Ugye hasonlít?



A kontaktlencse bár fekete, de ha közelről nézed, finom árnyékolások vannak a mintájában, hogy még inkább különleges legyen a megjelenésed. Ezek a minták biztosítják a természetes megjelenést.

Régebben a nők mérgező növényi főzetekkel, például nadragulyával tágították óriásira a pupillájukat. Innen ered a nadragulya latin neve Belladonna, azaz szép asszony. Ma már nincs szükség ilyen praktikákra, mindenki számára elérhetővé vált, hogy veszélyek nélkül "szép asszonnyá" váljon.

Az eyeContact Fekete Babaszem kontaktlencséket dioptriával is megrendelheted, három hónapos kivitelben. Ne feledd hogy a biztonságos és higénikus kontaktlencse viseléshez, ápolófolyadékra és tárolódobozra is szükséged van. A kontaktlencse átmérője nagyobb mint a megszokott, ez a használatát nem befolyásolja, viszont még nagyobbnak tűnik a szemed tőle.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal