2012. február 4., szombat

Minden napra egy kontaktlencse - Fekete kontaktlencse

Basic Black Kontaktlencse
Fekete kontaktlencsét viszonylag kevesen keresnek, pedig nagyon érdekes hatást lehet vele elérni.
Ha megfigyeled természetes módon, tökéletesen fekete szeme szinte senkinek sincs, ezért ha egy ilyen lencsét hordasz  szokatlan és különleges lesz a tekinteted.
A kontaktlencsék valamivel nagyobbak mint az írisz, így hatalmas, varázslatos szemekkel nézhetsz az emberekre.

Ha fekete kontaktlencsét használsz, először szinte fel sem tűnik másoknak, hogy lencsét hordasz, nagyon természetesnek tűnik. Viszont a tekinteted nagyon különlegessé, ártatlanná és mégis kacérrá teszi.

A Basic Black kontaktlencse rugalmas és lágy, a látást egyáltalán nem befolyásolja. Sokan félnek a kontaktlencse ki és behelyezésétől. Ez természetes, de kis gyakorlással semmi gondot nem okoz. Gondolj arra hogy naponta milliók és milliók használnak kontaktlencsét, miért neked ne sikerülne? A kozmetikai kontaktlencséket ugyanúgy kell használni mint a dioptriás lencséket, a következő videón megnézheted használatukat.


A Basic Black kontaktlencséket a Cooper Vision gyártja, a Crazy sorozatban, ha meg akarod nézni a lencséket itt megteheted:


Létezik egész szemet befedő fekete lencse is, ám az meglehetősen drága. A Black Sclera lencséket 100 dollár feletti áron lehet megrendelni, ráadásul ki-be rakásuk meglehetősen körülményes és kellemetlen. Aki még sosem hordott kontaktlencsét semmiképpen sem javaslom.























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal