2012. április 7., szombat

Underworld Kék Kontaktlencse

Az Underworld kontaktlencsét az azonos című film inspirálta. A film első része 2003-ban készült, a történet a vámpírok és a farkasemberek egymás elleni harcáról szól. A film külön érdekessége számunkra, hogy a történet nagyrészét Magyarországon forgatták. Selene (Kate Beckinsale) a vámpír harcos világoskék szemére hasonlít ez a kontaktlencse.


A kontaktlencse világoskék alapon még világosabb kék mintázatból áll. Az egészen halvány minta szinte világít az egyébként is feltűnő színű kontaktlencsén. Nem teljesen fedő kontaktlencse, az apró mintázatok között látszik az eredeti szemszín is, keveredve, összemosódva avval.

A film miatt elsősorban nők viselik, de jól áll a férfiaknak is. Használható Halloween bulikon, farsangi jelmezekhez, de sokan hétköznapi viselethez is hordják, ha fel szeretnének tűnni. 

A kontaktlencse csak 0 dioptriás kivitelben kapható, ára 5990 Ft. Három hónapos kivitelű lencse, tehát a felbontásától kezdve 90 napig használható. 

Nem csak vámpíros karakterek megformázására alkalmas, a világoskék szemszín számos anime és manga figura jelmezéhez jól illik. 
Bár nem kelt teljesen természetes hatást, a mintázat miatt mégsem annyira mesterséges hatású mint a teljesen egyszínű kontaktlencsék. 

Sokan tartanak a kozmetikai kontaktlencsék viselésétől, pedig azok ugyanolyan módon hordhatóak, mint a normál dioptriás lencsék. Anyaguk, tárolásuk, gyártásuk megegyezik az orvosi lencsékével, behelyezésük és kivételük sem kíván különleges eljárást. Sok kozmetikai kontaktlencsét gyártanak dioptriás kivitelben is. 
Ne feledd, amennyiben kontaktlencsét vásárolsz,  szükséged lesz ápoló folyadékra is, evvel tudod biztosítani hogy a kontaktlencséidet a maximális 3 hónapig használni tudd.

Néhány ötlet mire használhatod az Underworld kontaktlencsét:

Cosplay - Foto: CC_By_Soulfame

A Xenosaga kékhajú robotlányai - Foto: tarotea-deviantart

1 megjegyzés:

  1. Underworld Kék Kontaktlencse egy nagy kamu én rendeltem és nem is olyan mint a nönek de még csak hasonló sem semmit sem takar látni alatta az eredeti szemszint!!...

    VálaszTörlés

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal