2012. április 11., szerda

Lencseválaszték természetes barna szeműeknek


Bizonyos életkor után, valahol a középiskola táján a legtöbb lány, bár egyre több fiú is, szeretné kipróbálni a színes kontaktlencsét. Különösen, ha barna szemű.

Szerencsére ez ma már nem jelent problémát, hiszen nagyon sokféle színű lencse között válogathatunk. Természetesen a barna szín is lehet gyönyörű és különleges, de egy megszokottól eltérő szín növelheti az érzést, hogy másmilyen, különleges vagy.

A választék óriási és néha nagyon nehéz kiválasztani, hogy milyen szín illetve árnyalat állna jól. Legtöbbször pontos elképzelésünk van, hogy milyen kontaktlencsét vásároljunk, általában a kék vagy a zöld valamelyik árnyalata.

Mivel szemünknek nem a természetes színe a választott lencse ezért mindenképpen ajánlatos megfelelő sminkkel a bőr tónusához igazítani, hogy minél természetesebben mutasson. 
Nem túl kifinomult megoldás zöld lencsékhez zöld sminket, kékhez kéket használni, ha nincs kéznél más, már a fekete szemceruza és egy szempillaspirál is csodákra képes.

Jobbról az eredeti szemszín, balról az Acuvue Green kontaktlencsével

Kreol bőrűeknek illetve azoknak, akik szép barnára tud lesülni a bőrük, érdemes szétnézni a kevésbé nyilvánvaló színek között is.  Számukra megfelelő lehet a mézszínű lencsék valamelyike, ezek fantasztikus ragyogó tekintetet adnak, akár kicsit tigris-szerű is lehet a tekintet, a lencse típusától függően. 
Egy másik viszonylag ritkábban választott lencse lehet az ametiszt szín, vagy a lila egy halványabb árnyalata, ami valamivel visszafogottabb de mégis szexi tekintetet biztosít. 
Nyárra persze tökéletes választás lehet az élénk zöld vagy a tengerészkék is.

Ametiszt kontaktlencse

Lila kontaktlencse

Méz színű kontaktlencse

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal