2012. április 2., hétfő

Zöld Kontaktlencse - Háromtónusú zöld kontaktlencse


A világ népességének csak körülbelül 2%-a zöld szemű, talán ezért is olyan népszerűek a természetes zöld kontaktlencsék. A zöld szemű embereknek mindenféle tulajdonságokat szoktak tulajdonítani, megjegyzem semmiféle tudományos kísérlet nem igazolja ezeket. 
Tehát, ha szeretnéd, hogy hosszú, tartós párkapcsolatod legyen, mindenképpen szerezz be egy pár zöld lencsét, mivel állítólag ez a kulcs hozzá.

Állítólag a zöld szemű emberek szenvedélyesek és szépek és nem utolsó sorban a zöld szempár önmagában afrodiziákum! A zöld szemszín és a féltékenység kapcsolatát most nem elemezzük mélyebben.

A természetes zöld hatást nyújtó lencse 45%-os víztartalmának köszönhetően hihetetlenül kényelmes. Már dioptriás változatban is elérhető, 0 és -6 dioptria között akár azonnal megvásárolható, de a legtöbb amit esetleg várni kell rá az 3 hét. Mivel meglehetősen ritka, ezért mindenképpen feltűnést tudsz vele kelteni, megjegyzik a tekinteted.

Legtöbb nagy kontaktlencse gyártó, több fajta árnyalatban is gyárt zöld kontaktlencséket, ma a Háromrétegű Zöld Kontaktlencsét szeretném megismertetni. A zöld három színárnyalatából áll, ezért kifejezetten természetes hatást kelt. A külső szélén határozott sötét sáv övezi a finom zöld árnyalatokat, ezáltal méginkább kiemeli a tekintetet. 
A lencse alkalmas sötét és világos eredeti szemszínhez is.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal