2012. április 6., péntek

Narancsszínű Vérfarkas Kontaktlencse

A következő kontaktlencse ismerős lesz mindenki számára aki figyelemmel kíséri a Twilight-saga epizódjait. Több a filmsorozat ihlette kontaktlencse is forgalomban van, mindenféle színben, a sárga árnyalataitól kezdve a vörösig.

Szerintem a leghatásosabbak közé tartozik a Crazy Narancs Vérfakas típusú kontaktlencse. A kifejezetten erős és feltűnő, több árnyalatú narancssárga mintázatot kívül fényes fekete sáv foglalja keretbe. A fekete külső sáv méginkább kiemeli a finom rajzolatú narancssárga mintázatot, egyúttal nagyobbnak is mutatva a szemet. Minden barátod meg fog lepődni különleges megjelenéseden, amikor csak viseled. A kontaktlencse segít hogy kitűnj a tömegből, mindenki emlékezni fog rád aki a szemedbe néz.

A Vérfarkas kontaktlencse alkalmas sötét és világos szemhez egyaránt, mivel teljesen fedő lencse. Az eredeti szemszínt teljesen elfedi, kompromisszumok nélkül a kívánt hatást érheted el.
Ezek a kontaktlencsék kiváló alapanyagokból készülnek, nagyon vékonyak, ezáltal kényelmes viseletet biztosítanak. Frissen és hidratáltan tartják a szemed egész nap.

A Vérfakas-kontaktlencse alkalmas Halloweenre, jelmezes partykra, cosplay találkozókra, de sokan hétvégi bulikban  vagy fesztiválokon is viselik. Különösen félhomályban, vagy naplementekor hatásos. Elsősorban a férfiak körében kedvelt, de persze nők is hordják. Ha egy nagyobb társaság közösen ilyen kontaktlencsét használ, a hatás hátborzongató!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal