2012. március 29., csütörtök

Az ördögi Hellraiser kontaktlencse


A Hellraiser kontaktlencse a horror kontaktlencsék közé tartozik. Nagyon furcsa látványt nyújt, mivel a fekete lencsét kívülről keskeny piros csík szegélyezi. Bármilyen alkalomra hordható ahol félelmetes hatás elérése a cél.

Erre utal az elnevezése is, a hellraiser egy klasszikus horrorfilm sorozat, amelyik a nyolcvanas évek óta rendszeresen jelentkezik meg újabb és újabb folytatásonként. Legismertebb karaktere a szögekkel kidíszített fejű Pinhead. Legjobb tudomásom szerint a főhős nem ilyen kontaktlencsét visel. A név inkább csak a hangulatot igyekszik visszaadni.

A lencsét bármilyen szemszínhez lehet viselni, mivel teljesen fedő, az eredeti szemszín egyáltalán nem látszik ki alóla. Csak dioptria nélküli kivitelben gyártják. A lencsék magas víztartalmúak ezért a viselésük kényelmes.


A hellraiser kontaktlencse nagyon erős vizuális hatást biztosít, a fekete-vörös színpárosítás mindig erőszakosan vonzza a szemet ezért is használják gyakran a reklámiparban. Ha igazán ütős és sokkoló kontaktlencsét keresel, a legjobb választás lehet számodra ez a lencse. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal