2012. április 29., vasárnap

Csábító, szexi kontaktlencsék

Bármelyik színes kontaktlencse lehet csábító, az a lényeg hogy passzoljon az ember személyiségéhez. Persze nem árt ha ezen kívül a frizurához és a ruhához is illik.
Éppen ez a legjobb a színes lencsékben, újabb lehetőséget nyújt hogy érdekesebb oldalunkat mutassuk meg másoknak. A színes kontaktlencsék ugyan egyre gyakoribbak, de még mindig meglephetjük vele barátainkat, ismerőseinket.

Legtöbben a kék kontaktlencséket keresik, úgy gondolják hogy a kék a legvonzóbb szemszín. Ebben sok az igazság, a kék szem valóban vonzó és szexis.


Ha természetes hatást akarunk elérni arra kell figyelni, hogy a kontaktlencse színe ne térjen el drasztikusan az eredeti szemszíntől. Persze gyakran éppen az a cél hogy ne keltsen természetes hatást, és így is lehet szexis!

Ennyire ibolyaszín szem nem létezik, és mivel teljesen fedő lencse ezért nem is kelt természetes hatást mégis vonzó és szexis.


Sokan bevállalják az extrém lencséket is, pedig ezeknek gyakran ijesztő a hatásuk. Jó sminkkel, hozzáillő ruhával és hajjal ezek is lehetnek vonzóak.



Én mostanában a Steampunkra mozdultam rá, nagyon tetszik a stílus. A nők itt is gyakran hordanak meghökkentő kontaktlencsét. Nagyon tetszik ahogy a régi ruhákat ötvözik a modern megjelenéssel. A színes és gyakran extrém kontaktlencsék még különlegesebbé teszik a hatást, ami már eleve zavarbaejtő, de szerintem egyben nagyon vonzó is.

Néhány kép a steampunk stílus jegyében. 











1 megjegyzés:

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal