2012. május 4., péntek

Színes kontaktlencsék férfiaknak.

Megkérdeztem a technikusokat tudunk-e arról valamit, hogy a blogot és a weboldalt milyen arányban látogatják férfiak és nők. Nem tudtak pontos eredményt mondani, de a kontaktlencse eladásokról pontos statisztikát tudtak mondani. Ahogy gondoltam nők vásárolnak több party-kontaktlencsét, de azért pasik is vannak bőven.

A vásárlások aránya 59% a nők javára, de számomra meglepetés a fiúk 41%-a is. 

A fő különbség az hogy míg a nők inkább a természetes megjelenéshez vonzódnak, a férfiak inkább az extravagánsabb, meghökkentőbb, gyakran félelmetes kontaktlencséket keresik.

Férfiaknál is a kék és zöld a legkapósabb
A természetes színű lencsék között ugyanúgy mint a nőknél,  a kék és a zöld a legkapósabb, de a barna különleges árnyalatait is keresik. 
Az őrült kontaktlencsék közül a teljesen fehér, a piros és a többféle színben kapható vámpír kontaktlencsék a legmenőbbek. Sokan keresik a manga és anime kontaktlencséket, ezek közül a legtöbben Sasuke, Kakashi, és a többi sharingant vásárolják.
A férfiak között nagyon népszerűek az UV fényre aktív kontaktlencsék, a legtöbben ezek közül a fehéret, kéket és sárgát kedvelik.

Összefoglalva az látszik, hogy bár van különbség a két nem színes kontaktlencse vásárlási szokásai között, de alapjaiban ugyanazokat a stílusú lencséket keresik a férfiak is mint a nők.

A kék különösen jól áll sötét hajhoz és borostáhozÉs persze a zöld is jól áll szinte mindenkinek
Piros sharinganokA nagy klasszikus Cullen a Twilight SagabólHajrá srácok mindent bele :)


3 megjegyzés:

 1. Érdekelne, hogy a "babaszem" kontaktlencsék mennyivel másabbak mint az átlagosak.
  Kiesnek-e, esetleg irritálóak?
  Tudnivalók?
  pl:http://eoptika.hu/eye-contact-babaszem-vonzo-barna-2-db-3-havi-kontaktlencse.html

  VálaszTörlés
 2. Nyugodt lehetsz, a színes kontaktlencsék ugyanolyan anyagból, ugyanavval az eljárással készülnek mint a normál dioptriás kontaktlencsék. Használatuk is megegyezik azokéval.

  VálaszTörlés
 3. Hello engem az érdekelne hogy az uv-ra világító kontaklencsének alapból van valami színe vagy csak uv hatásra?

  VálaszTörlés

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal