2012. május 11., péntek

Színes kontaktlencsés celebek - Paris Hilton

Talán már maga is elfelejtette, de Paris Hilton eredeti szemszíne barna, ahogyan a haja is. Szinte kizárólag csak különféle árnyalatú kék kontaktlencsékben jelenik meg, bár időnként bevállal vadabb lencséket is.

Ha összehasonlítjuk mai megjelenését tíz évvel korábbi fényképeivel, kiderül hogy szinte teljesen megváltozott a megjelenése.

A meghökkentő változás mögött persze plasztikai sebészek is állnak, de nála jól látszik az is hogy a szemszín megváltoztatása mennyire más megjelenést biztosít.

A színes kontaktlencsék biztosítják a legolcsóbb és legdrámaibb változást az ember megjelenésében. Sokan beszámoltak arról, hogy színes lencse viselésével mennyire megváltozott a kapcsolatuk más emberekkel. Ez azért történhet meg, mert a szem aktívan részt vesz a kommunikációban, az ember folyamatosan figyeli mások szemét a beszélgetések során.

Paris Hilton barna szemmel és kékkel
A természetes hatású kontaktlencsék mellett Paris bevállal különlegesebb lencséket is, a következő képen is kék kontaktlencsét hord, de az nem észrevehetetlen. Ennek ellenére szerintem kifejezetten jó áll neki.A kék mellett időnként olyan kontaktlencséket is hord amelyik természetes szemszínekként nem fordulnak elő.

Fehér kontaktlencse


Paris Hilton Sárga kontaktlencsévelNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal