2012. május 11., péntek

Színes kontaktlencsés celebek - Paris Hilton

Talán már maga is elfelejtette, de Paris Hilton eredeti szemszíne barna, ahogyan a haja is. Szinte kizárólag csak különféle árnyalatú kék kontaktlencsékben jelenik meg, bár időnként bevállal vadabb lencséket is.

Ha összehasonlítjuk mai megjelenését tíz évvel korábbi fényképeivel, kiderül hogy szinte teljesen megváltozott a megjelenése.

A meghökkentő változás mögött persze plasztikai sebészek is állnak, de nála jól látszik az is hogy a szemszín megváltoztatása mennyire más megjelenést biztosít.

A színes kontaktlencsék biztosítják a legolcsóbb és legdrámaibb változást az ember megjelenésében. Sokan beszámoltak arról, hogy színes lencse viselésével mennyire megváltozott a kapcsolatuk más emberekkel. Ez azért történhet meg, mert a szem aktívan részt vesz a kommunikációban, az ember folyamatosan figyeli mások szemét a beszélgetések során.

Paris Hilton barna szemmel és kékkel
A természetes hatású kontaktlencsék mellett Paris bevállal különlegesebb lencséket is, a következő képen is kék kontaktlencsét hord, de az nem észrevehetetlen. Ennek ellenére szerintem kifejezetten jó áll neki.



A kék mellett időnként olyan kontaktlencséket is hord amelyik természetes szemszínekként nem fordulnak elő.

Fehér kontaktlencse


Paris Hilton Sárga kontaktlencsével







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal