2011. május 16., hétfő

A Legújabb Színes Kontaktlencse Divat

A kontaktlencséket már jó ideje nem csak a látás javítására használjuk, a divat részévé vált ez is, mint a gumicsizma. Ami a ruhák, cipők esetében már természetes, a kontaktlencsék esetében is vannak divat trendek, mikor milyen szín vagy fazon a divat. A divat esetében általában Párizsból indulnak az irányzatok, a kontaktlencsék esetében most a legújabb trend a világ másik részéről indult.
Ezen a nyáron Ázsia a mértékadó. A „Big eyes”  és „Circle”  kontaktlencsék a leg divatosabb kiegészítők ezen a nyáron.

Circle Kontaktlencse
 A Circle kontaktlencsék azt az illúziót keltik, hogy óriási az íriszed és ezáltal nagyobbnak mutatják a szemed. A tekinteted ettől sokkal határozottabb, szexisebb lesz. Lady Gaga is ilyet viselt a Bad Romance klipjében.


Big Eye Kontaktlencse
A Big eyes lencsék esetében a lencse középső részén nagyobb a fekete rész, ettől szintén nagyobbnak tűnik a szemed és imádnivaló, baba szerű, mégis szexis tekinteted lesz. Az ázsiában oly népszerű manga kinézetet is elérheted ezekkel a lencsékkel.


Bármelyiket választod, mindkettő kiemeli a tekinteted és egyedi kinézeted lesz. Mindkét fajta kontaktlencse kapható természetesen színezett formában, de a leg menőbb a fekete, ha ezt viseled, mindenki emlékezni fog rád.







Egy video a Circle Kontaktlencsékről



Ingyenes szállítás Londonból 5 napos határidővel!
http://www.partykontaktlencse.hu/
 

2 megjegyzés:

  1. Húúúú... de jól néz ki az a Circle kontaktlencse.
    Kell, kell, kell, kelll....

    VálaszTörlés
  2. Igen ... mostanában nagyon divatos, több színben is megvásárolható. Azt az érzetet kelti hogy a szem sokkal nagyobb. Állítólag Lady Gaga használ ilyen kontaktlencséket.

    VálaszTörlés

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal