2011. május 18., szerda

A Fekete Hattyú - Natalie Portman kontaktlencséje

Aki egy kicsit is figyelemmel kíséri a legújabb filmeket láthatja, hogy szinte már nincs is olyan film, amiben ne használnának színes kontaktlencsét. Nem csak a Twilight hősei vagy egyéb természetfeletti képességekkel rendelkező hősök kapnak egyedi színű szemeket. Natalie Portman karaktere a Fekete hattyú című filmben szintén kapott egy különleges kontaktlencsét.  Az alakítása fergeteges volt, de a sminkje és a színes kontaktlencséje is megér néhány mondatot.

A lencsét külön neki tervezte Kevin Crater, aki már 1994 óta tervez kontaktlencséket. Az eredeti lencséket kézzel festette egy speciális festéket használva. Pontosan ugyanilyen lencséket beszerezni elég körülményes és meglehetősen drága lenne, de mindezt olcsóbban is meg lehet oldani.
Ha jelmezbálba mégy, ez az egyik legegyszerűbb jelmez. Nincs is másra szükséged mint egy fekete tütüre, egy tiarára, fehér alapozóra, fekete szemhéjfestékre és természetesen egy pár fekete hattyú kontaktlencsére.  A lencse középső része fekete, a szélén pedig élénk piros kör fut végig.


i-Glow Bulls Eye Kontaktlencse

Red Manga Kontaktlencse Készlet
 A legjobb választás egy i-Glow Bulls Eye kontaktlencse, vagy egy Red Manga kontaktlencse  Mindkettő UV lencse, de nappali fényben teljesen úgy néznek ki, mint Natalie Portman lencséi a filmben.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal