2011. május 23., hétfő

Manga Kontaktlencsék - 2

Az előző bejegyzésemben írtam azokról a kontaktlencsékről, amelyek nélkülözhetetlenek ha valaki cosplay versenyeken, összejöveteleken vesz részt és hitelesen szeretné alakítani az általa választott manga illetve anime karaktert. Ilyenkor ezek a lencsék megadják azt a pluszt, amitől teljessé válik a megjelenésed. De természetesen a hétköznapi életben, mikor esetleg nem nézik jó szemmel, ha ennyire különleges, néhányak szerint akár extrém lencséket hordasz, akkor is kifejezheted önmagad.


Léteznek olyan kontaktlencsék, amelyeket kifejezetten manga,  anime rajongóknak dobtak piacra. A manga kontaktlencsék középső része fekete, a külső gyűrű viszont szinezett, olyan, mintha ceruzával rajzolták volna oda. A kontaktlencsék úgy  vannak megcsinálva, hogy nagyobbnak mutassák a szemed, pont mint egy manga karakteré. Ezeket a kontaktlencséket hordhatod a hétköznapokon is, hiszen természetes színekben is kapható, van kék, zöld színekben is.
Arany Manga Kontaktlencse


Az én személyes kedvencem a sárga, amit inkább aranyszínűnek mondanék, természetes fényben gyönyörűen mutat, főleg sötét hajjal. Lehet, hogy aki rád néz nem is fogja tudni pontosan megmondani, hogy mi az, ami más rajtad, mint egy átlagemberen, de a tekinteted mindenképpen megragadja.






Színes kontaktlencsék, ingyenes szállítással!
http://www.partykontaktlencse.hu

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal