2012. május 15., kedd

Cosplay Színes Kontaktlencsék



Mivel a színes lencsék közül sok már dioptriás kivitelben is kapható, egyre inkább terjed, hogy a már eleve kontaktlencsét hordók színes lencsékre váltanak át. Legtöbben természetes színű lencsét választanak, de sokan bevállalnak különleges, esetenként extrém lencséket is.

Vannak stílusok amelyek szinte megkövetelik a színes kontaktlencsék viselését, ilyen a Steampunk, vagy a Cyberpunk. Közöttük különösen népszerűek a különleges, extrém, esetenként ijesztő kontaktlencsék is. Gyakran hordanak UV fényben világító lencséket, és más, robotokra emlékeztető kontaktlencséket, mint például a Pixel-Fehér Kontaktlencse, vagy a Crazy Robot kontaktlencse.

Ám mégis a Cosplayerek azok akik kiemelkedve a többiek közül legtöbbet viselnek színes kontaktlencséket. Köztük elterjedt a hagyományos színű lencsék mellett az extrém lencsék viselése is, sőt számukra készülnek speciális, az adott karakter számára gyártott kontaktlencsék is. Ilyen például a Sasuke, Madara, Kakashi, Voldemort...stb kontaktlencsék, amelyek számtalan formában és változatban készülnek.

A karakter tökéletes megalkotásához nem csak a ruházat, hanem a megfelelő kontaktlencse is fontos, a cosplayerek nagyon kreatívak ezen a téren.




A színes és extrém kontaktlencsék közül sok már Magyarországon is megvásárolható, a választék egyre  bővül. Nézz szét gyakran, hiszen a legújabb modellek közül válogathatsz!




1 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal