2011. június 22., szerda

Nézz úgy ki, mint egy na’vi – Avatar kontaktlencse

Nézz úgy ki, mint egy na’vi – csak persze kicsit szolidabb kivitelben


Az utóbbi évek egyik legnagyobb sikere az Avatar volt. Rengeteg rajongója van, hiszen egészen elképesztő módon használták ki a speciális effektek adta lehetőségeket. Mindez persze nem lenne elég a sikerhez, a történet és a színészi játék is tökéletes. Szerintem ez tipikusan olyan film, amit többször is megnéz az ember és mégsem unja meg.
Ezért is örültem, mikor rátaláltam Michelle Phan videójára a neten. Ő az egyik kedvenc sminkesem, szerintem abszolút követhetőek a bemutatói és otthon is tökéletesen ki tudom sminkelni magam a tippjei alapján. Ebben a videóban a na’vi kinézetet próbálja imitálni és sikerül is neki. Nyilván senki nem szeretné teljesen kékre festeni az arcát, kivéve persze ha jelmezes buliba megy vagy valami cosplay rendezvényre. Ebben az esetben a kékre festett archoz elég egy pár aranysárga kontaktlencse. Ha ennél szolidabban szeretnénk utalni a filmre, tökéletes választás Michelle bemutatója. A smink elég erőteljes, a színek élénkek és egyből odavonzzák a tekintetet.
Avatar Kontaktlencse
Az elején a kontaktlencse használatáról is ejt néhány szót, külön figyelmet érdemel a Micimackós lencsetartó :). Személy szerint én azt gondolom, hogy ha már Avatar smink, akkor talán érdemesebb lenne a filmben látható sárgás színű kontaktlencsét használni, egyértelműbb lenne az utalás a filmre és mindenképpen feltűnőbb eredményt érhetünk el a sokkoló kék arcbőr nélkül is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal