2011. június 17., péntek

Újabb film tele színes kontaktlencsékkel



Ha nyár, akkor mozi. És persze rengeteg amerikai film mindenféle könnyed témával, mint például a világ megmentése. Amerikában nagyon népszerűek a képregények és már egy csomó szolgált alapjául filmeknek, gondoljunk csak a Batman filmekre vagy a Pókember sikerére. Nyáron kerül mozikba a Zöld Lámpás 3D-ben.
A sztori röviden. A Zöld Lámpások biztosítják a békét az univerzumban akik erejüket zöld gyűrűjükből nyerik. Egyikük egy kényszerleszállást követően meghal a földön és gyűrűjét Hal Jordanre hagyja, egy  vadászpilótára, aki véletlen szemtanúja volt az eseményeknek. Így ő lesz az első emberi zöld lámpás akinek bizonyítania kell rátermettségét és persze meg kell mentenie a földet a gonosztól. A filmben nagy hangsúlyt fektettek a színes kontaktlencsék alkalmazására, több karakternek is különleges színekben csillogó szeme van.
Rögtön itt van Ryan Reynolds karaktere a meghökkentő világoskék kontaktlencsékkel. Az eredeti szemszíne sötétbarna, de egy jó lencsével teljesen elfedték és ugyan látszik, hogy nem ez az eredeti szemszíne, mégis természetesnek hat. Nyáron kimondottan jó a napsütötte bőrhöz.
Hector Hammond már más tészta, ezek a lencsék semmiképpen nem tartoznak a természetes hatást keltők közé. Ragyogó arany színű lencsék, amikkel mindenképpen feltűnést tudsz kelteni. Ragyogó csillogást ad a tekintetednek és egészen biztos, hogy ezekkel nem fogsz észrevétlen maradni.
De ha a kedvenc karaktered Sinestro, Hal Jordan mentora, mindenképpen ragaszkodj a zöld színű kontaktlencsékhez. Célszerű élénk zöld színű lencsét választani, még jobb, ha körben van rajta egy fekete csík. Ez határozottabb kontúrt ad a tekintetednek és jobban rád irányítja a figyelmet. Buliba is ideális, a három közül bármelyik sok rajongót szerezhet neked!


Ryan Reynolds
Solar Blue Kontakt lencse






Hector Hammond
Glimmer Gold Kontakt lencse







Sinestro
Green Eye Kontakt lencse

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal