2011. július 4., hétfő

Terminátor kontaktlencse

Miközben a Terminátor-kontaktlencsékhez kerestem anyagot, egy meghökkentően jó sminket találtam. Ez a kontaktlencse és a smink tényleg csak az erős idegzetűeknek való. Szinte hihetetlen hogy a KlairedelysArt videójában negyed óra alatt micsoda látványt hoznak létre egy kis festék és egy vörös kontaktlencse segítségével.


A vörös kontaktlencse egyébként is jó választás, mert a vámpír megjelenéshez is fel lehet használni, de a vörös kontaktlencse több anime karakterhez is jól passzol.

Több terminátor kontaktlencse is létezik, akár ugyanehhez a sminkhez is használhatóak a Terminator Android, Terminator Bionic Eye vagy a Terminator Hasta La Vista kontaktlencsék.
A Terminátor  kontaktlencsék mind egy éves kontaktlencsék, ez azt jelenti hogy egy évig hordható a felbontás után. Egy kicsit drágábbak mint a féléves vagy három hónapos kontaktlencsék, de cserébe sokkal tartósabbak. Ne feledd hogy a kontaktlencsét nem szabad kölcsönadni, egészségügyi okokból más nem használhatja ,csak aki először a szemébe helyezte.


Ezek a lencsék garantáltan felkeltik a figyelmet smink nélkül is, tökéletes választás arra hogy kitünj a tömegből nagy összejöveteleken, fesztiválokon is.
Nekem a bionic a kedvencem, nagyon szuper-robotos kinézete van azokkal a nyomtatott áramkörökkel a szemben.

Hahaha.... Sarah Connor ezúttal nem úszod meg!!!










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal