2011. július 31., vasárnap

Fekete Kontaktlencse


Sokan keresik a fekete kontaktlencséket, mert ahogy a ruha divat estén is mondják, a fekete mindig elegáns. A fekete kontaktlencsékkel különösen érdekes hatásokat lehet elérni, mivel a pupilla is fekete, így a feketemintás kontaktlencsék érdekesen kiegészíthetik a pupillát.
Különösen sokan keresik az egész szemet beborító fekete kontaktlencséket, tudnod kell azonban hogy ezeket a lencséket elég nehéz berakni és kivenni. Kezdőknek mindenképpen a hagyományos kontaktlencséket javasoljuk.
Most néhány hagyományos méretű, fekete mintás kontaktlencsével szeretnénk megismertetni, amiket a TerrorEyes gyárt.


Fekete X kontaktlencse. Rögtön az elején a kedvencemmel kezdek, ez a fekete minta úgy néz ki mintha a szemed át lenne húzva. Egy kicsit vicces, egy kicsit félelmetes. 
Nekem nagyon bejön!   








Szuper-aranyos macska kontaktlencse :)  Macskabarátoknak kötelező darab!     

                                            








Ez is cica, csak másképp. Engedd szabadjára a benned rejtőzködő macskát. Ez a klasszikus kontaktlencse megváltoztaja a megjelenésedet, elegáns és titokzatos.









Kártyásoknak! Képzeld el ahogy a pókerpartin az ellenfeledre nézel és azt mondod: - Megadom és emelem! A sikerben biztos lehetsz :)











Csinálj egy igazi sokkoló tekintetet!
A TerrorEyes kontaktlencsék mindegyike speciális magas víztartalmú anyagból van készítve, és ezáltal biztosítja a kényelmes viseletet.










Ez egy figyelemre méltó pepita kontaktlencse, részletgazdag kidolgozású, meghökkentő és elegáns.

Ezek a kontaktlencsék könnyen használhatóak, és kényelmes viseletet biztosítanak egész nap, mivel hidratálva tartja a szemet.

Az alábbi videón láthatod, hogy a kontaktlencse viselés nem bonyolult a berakás csak néhány másodperc.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal