2012. január 30., hétfő

Minden napra egy kontaktlencse - Darth Maul kontaktlencse

Itt a farsangi szezon, ezért minden nap szeretnénk bemutatni egy-egy érdekes színes kontaktlencsét.

Az első lencse a Darth Maul contact lenses, amely a Csillagok Háborújából ismert zabrak Sith nagyúr karakteréhez illik. Emlékeztek rá biztosan, Darth Maul a nabooi válság idején élt, Darth Sidious tanítványa volt.
Erős és ügyes harcos, jól bánik jellegzetes kétélű lézerkardjával.

A Darth Maul jelmez tökéletes kiegészítése ez a kontaktlencse, de használható más jelmezekhez is, mint például ördög és vámpír. A kontaktlencsét a Colour Vision gyártja, kényelmes és puha a viselése. A felbontástól számítva egy évig használható. A kontaktlencse víztartalma 38%-os, ezáltal könnyű és hidratált érzés a viselése.
Darth Maul kontaktlencse
A kontaktlencsét Angliában gyártják, megfelel az EU kozmetikai termékekről szóló irányelveinek. A termék sterilen van csomagolva, izotóniás sóoldatba. Az egy pár kontaktlencse 20,69 Euroba kerül.
Ha eddig még  nem hordtál kontaktlencsét, szükséged lesz tárolódobozra, valamint ápolófolyadékra. Ne felejtsd el azokat is megrendelni!


Ne feledd, a kontaktlencsét maximum 8 órát szabad folyamatosan viselni!

A jelmez elkészítése nem bonyolult, vörös és fekete arcfesték szükséges hozzá, plusz egy fekete köpeny, és persze megfelelő kontaktlencse. :)
Segítségül hozzá, itt egy video:



Ha tökéletes Darth Maul megjelenést szeretnél, szükséged lehet  jellegzetes vörös lézerkardjára is, amit könnyen elkészíthetsz egy pirosra festett partfisnyélből is.









2 megjegyzés:

  1. szia :))

    Hol tudom megrendelni?????
    Nagyon kellene!!!!
    rayseregi@yahoo.com

    Raymond

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal