2012. január 12., csütörtök

Színes jelmezes kontaktlencsék farsangra

Néhány hetes technikai probléma után ismét tudtok vásárolni party-kontaktlencséket oldalunkon. Éppen az utolsó pillanatban ahhoz hogy a farsangi jelmezekhez még be tudjátok szerezni a megfelelő színes kontaktlencséket.

Külön öröm számunkra, hogy úgy tűnik nemsokára Magyar forrásokból, Magyar telephelyről is tudunk postázni számotokra kozmetikai kontaktlencséket. Evvel el tudjuk érni, hogy ne csak a bankkártyás és Paypal fizetési lehetőség álljon a rendelkezésetekre, hanem átutalással, illetve utánvétellel is eljuthassanak kedvenc lencséitek hozzátok. Sőt terveink szerint Budapesten személyesen is átvehetővé válnak a megrendelt kontaktlencsék.

Addig is, ahogy említettem újra él a http://www.partykontaktlencse.hu/vasarlas.html  cím, ahol még megrendelhetitek a farsangi bulikhoz szükséges kontaktlencséket.

Néhány farsangi ötlet Michelle Phantől

Aurora Eyes - Egy nagyon szép smink ami a téli hajnalokat idézi. Jól megy szinte minden ruhához, tökéletes választás akár bálra is, ha egyedi különleges megjelenésre vágysz.Az én személyes kedvencem a csábító vámpír. Veszélyes, szexi, félelmetes!
Garantálható a siker a farsangi bulikon.Egyszerű, olcsó, gyors és ÜTŐS ötlet a Ninja jelmez Michelletől, barna kontaktlencsével.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal