2011. július 13., szerda

Kék Kontaktlencse

Nagyon sok mintás és őrült kontaktlencse létezik, sokan viszont a klasszikus természetes színeket kedvelik. A legkeresettebb kontaktlencse szín a kék és a kék árnyalatai.
Ha természetes megjelenésre törekszel akkor figyelembe kell venned az eredeti szemszínedet, ha az viszonylag világos, szürke, zöld vagy mogyoróbarna, akkor könnyű a helyzeted. Ez esetben a legtöbb kék kontaktlencse megfelelő választás lehet számodra. A legtermészetesebbnek ható a többszínű kontaktlencse (multi-tone), amely egyben megmutatja az eredeti szemszínedet is.


3-Tone Blue Kontaktlencse

Természetesen keverednek a kontaktlencse szinei az eredeti szemszíneddel, különösen akkor előnyös választás, ha a szemed árnyalata közel áll a kontaktlencse színeihez.





Ha a szemed színe sötétbarna vagy fekete akkor egy kicsit nehezebb helyzetben vagy. A természetes hatást sötétebb kék kontaktlencsével érheted el. A világos kontaktlencse is lehet szép és érdekes, de túl sápadt lesz, nem tűnik természetesnek. Megvelelő lehet egy sötétkék kontaktlencse fekete szegéllyel ami segít természetesen beilleszkedni az eredeti színhez.



Glamour Kék Kontaktlencsék

A ColorVue Glamour kontaktlencse jó kiindulási pont ahhoz hogy természetes hatású kék kontaktlencséd legyen ha a szemed színe sötét.





 A kék kontaktlencséket nem csak a fiatalok kedvelik, hanem minden korosztály előszeretettel viseli azokat, sőt a férfiak körében is ez a legnépszerűbb szín. A divat-kontaktlencsék ma már az öltözködés természetes részét alkotják. Ahogy figyelsz arra hogy a ruháid színben menjenek egymáshoz, néhány garnitúra konaktlencsével meg tudod oldani hogy a szemed színe is illeszkedjen az öltözékedhez.

Magam részéről mindig is a vadabb kontaktlencséket kedvelem, de persze van a kék kontaktlencsék között is kedvencem.


Aqua Cat Kontaktlencsék

Ez a kontaktlencse tipus ötvözi a természetes színt az extrém megjelenéssel. Szolídabb bulikban is lehet viselni, ha ezt hordod biztosan kitünsz a társaságban.






Blue Eyes - Elton John

7 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek ezek a kék kontaktlencsék, vennék is csak félek hogy nem tudom berakni meg kivenni.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Noémi!
    Csak elsőre tűnik ijesztőnek, biztos vagyok benne hogy semmi problémát nem fog okozni. Gondolj arra, hogy emberek tízmilliói nap mint nap használják a kontaktlencséjüket!
    Miért neked ne sikerülne?

    http://www.youtube.com/watch?v=7gSltoRSFCU

    VálaszTörlés
  3. sötétbarna szemszínhez természetesebbnek hat a
    Glamour Kék Kontaktlencse?

    VálaszTörlés
  4. Igen... mindenképpen érdemes a sötétkék lencsék közül választani. Ilyen a Glamour kék kontaktlencse, a Cool Blue Big Eyes, Pixie kék kontaktlencse. Hasonlók még a Big Eye Butterfly Blue vagy a Big Eye Dolly Eye Blue kontaktlencse.
    Az én kedvenceim a Big Eye lencsék, nagyon jól állnak szerintem mindenkinek. Nagyobbnak tűnik tőlük a pupilla, ezáltal az egész szem.

    VálaszTörlés
  5. Hol lehet meg rendelni a Glamour Kék Kontaklencset??? és mennyibe kerül??? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom hogy nagyon sokára válaszolok, de technikai problémáink adódtak. Mostanra viszont elhárultak a problémák, tudsz rendelni Glamour Kék Kontaktlencsét.

      http://partykontaktlencse.hu/vasarlas.html

      Törlés
  6. Sajnos pillanatnyilag technikai okok miatt nem tudsz nálunk kontaktlencsét vásárolni, igyekszünk a problémát minél hamarabb megoldani.

    VálaszTörlés

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal