2011. október 5., szerda

Gyakori kérdések a színes kontaktlencse vásárlásról

Az előző posztban a színes kontaktlencsékkel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel foglalkoztunk, ma pedig a vásárlás során előforduló problémákat vesszük sorba. Ha további kérdéseid lennének, írj nyugodtan alul a megjegyzésekbe.
De szívesen válaszolok a kérdésekre e-mailban is.

Tímea  -  http://www.partykontaktlencse.hu/ 
 info@partykontaktlencse.hu

A leggyakoribb kérdések amik felmerülhetnek a vásárlás során:

Utánvétellel a postásnak fizethetek-e?
  • Nem, utánvétellel nem tudsz fizetni, a megrendelt színes kontaktlencsékért, bankkártyás fizetési lehetőség, illetve PayPal áll a rendelkezésedre.
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
  • A kiszállítás teljesen ingyenes, a vásárlást semmiféle plusz költség sem terheli.
Magyarul tudok rendelni?
  • Sajnos egyenlőre csak angol nyelven tudsz rendelni, semmilyen más nyelv nem áll rendelkezésedre. Viszont minimális angol nyelvtudás is elegendő, magyarnyelvű tájékoztatót ami segít a vásárlásban itt találhatsz: http://www.partykontaktlencse.hu/vasarlas.html
Forintban tudok fizetni?
  • Nem, az angol font, euró és a dollár között választhatsz, a bankszámládon a jóváírás természetesen forinban jelenik meg. A mindenkori árfolyamról érdeklődj a bankodnál.
Biztonságos megadni a kártyaadataimat?
  • A vásárlás egy biztonságos titkosított csatornán jön létre, a http átvált https-re a böngésződ ablakában egy kis lakat jelecske jelenik meg. A bankkártyás fizetési lehetőségeket az egész világon milliók és milliók használják naponta.
  • Amennyiben mégis fenntartásaid lennének a bankkártyás fizetési lehetőséggel,  használhatsz PayPal-t is.
Hány nap múlva kapom meg a színes kontaktlencséimet?
  • 3-5 nap a szállítási határidő, úgy tapasztaltuk hogy Magyarországon általában a negyedik ötödik napon érkezik meg a csomag.
Nem lopják el a csomagot?
Milyen bankkártyákat használhatok?
  • Visa, Visa Electron, MasterCard, Solo, Maestro, Delta, Amex kártyákat használhatsz. Ha nem tudod eldönteni, hogy a kártyáddal fizethetsz-e, kérdezd meg a bankodat.
Mi az a PayPal?
  • A PayPal egy elektronikus számla amelyet átutalással, vagy bankkártyával tölthetsz fel. Biztonságos fizetésre ad lehetőséget, a vásárlás során nem kell számlaadatokat vagy kártyaadatokat megadnod.
  • Már Magyarul is elérhető: https://www.paypal-europe.com/magyar/





4 megjegyzés:

  1. A szállítás értékhatártól függetlenül ingyenes, bármennyiért rendelhetek?

    Zsóka

    VálaszTörlés
  2. Kedves Zsóka!

    A szállítás értékhatártól függetlenül ingyenes!

    VálaszTörlés
  3. Én most úgy jártam hogy múlthét pénteken rendeltem meg a lencsét, és most pénteken kaptam reggel!!! E-mail-t hogy most érkezett vissza a lencse a címükre, mert nem voltam elérhető a megadott címen.
    A cím 120 % jó volt, én egész héten itthon voltam, és pont csütörtök -péntekre vártam hogy megérkezik a csomag. Hagyományos postai úton rendeltem, még ha nem is vagyok otthon akkor is hagynak egy átvételi értesítőt , és átveszem a postán , nem??? Nem péntek reggelre visszaérkezik angliába a csomag. Úgy hogy most szombatra kellett volna buliba...
    Elvileg kiküldik újra, beszéltem velük.
    Kiváncsi vagyok mikor jön meg :D
    Magyar posta????

    VálaszTörlés
  4. Kedves Névtelen!

    Húha... általában nem szokott semmi gond lenni.

    Most jut eszembe, néhányszor volt már probléma a megyéből, például Csongrád megye - Makó és a csomag Csongrádra megy Makó helyett, mert a Magyar posta félreérti a címzést.

    County - Megye - Ide inkább ne írjatok semmit!

    Mégegyszer elnézést. Tímea

    VálaszTörlés

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal