2011. április 30., szombat

Marilyn Manson színes kontaktlencséi

Vannak, akik azt gondolják, hogy Marilyn Manson egy bizarr zenész akinek borzalmas a kinézete. Van, aki csak hallgatni szereti a zenéjét, de nem tudja elviselni a látványát. És vannak akik az egész jelenséget imádják. Az azonban szinte biztos, hogy valamilyen véleménye mindenkinek van róla, még annak is, aki életében nem hallotta egy számát sem. Arra mindenki emlékszik, hogy furcsa, ijesztő a tekintete.

M. M. kontaktlencse
Marilyn Manson az egyik legismertebb személy, akiről a színes kontaktlencse az emberek eszébe jut. Arra nem feltétlenül emlékeznek, hogy milyen színű a kontaktlencséje, de a meghökkentő hatásra mindenképpen. Két különböző színű kontaktlencsét használ, aminek magyarázata is van. Gyermekorában volt egy kutyája, név szerint Aleusha, és saját bevallása szerint ez a kutya volt az egyetlen barátja. Elnézve a klipjeit és interjúit ezen nem is csodálkozhatunk. A kis kedvenc különleges volt, mivel a szemei más-más színűek voltak, az egyik zöld, a másik kék. Manson ezt persze továbbfejlesztette, így ha megnézzük a képeit gyakran láthatjuk az egyik szemén fehér kontaktlencsével, aminek a szélén fekete csík van míg a másik szemén egy teljesen fekete kontaktlencsét visel. Az eredeti szemszíne barna, de ezek a lencsék teljes takarást biztosítanak, így ez abszolút nem látszik a lencsétől. Nem nagyon tudok másik hírességet, aki ennyire odáig lenne a színes kontaktlencsékért. Szerintem ha lehetne, ebben is aludna. Ezeket a lencséket általában egyesével is meg lehet vásárolni, nem kell egy párt venni belőlük.

Marilyn Manson kontaktlencse



Jellemző, hogy a nevüket is Marilyn Mansonról kapták, tehát ha ilyen lencséket szeretnél, elég Manson nevét beütnöd a keresőbe, már ki is adja a lehetséges lencséket. Ideális Halloween bulikra, vadabb partikra, kistestvérek  illetve szülők ijesztgetésére. Munkahelytől függően akár hétköznapi viseletként is megállja a helyét.

4 megjegyzés:

  1. Én is úgy vagyok vele hogy a fickót nem nagyon birom de a zenéjét igen.
    Azért egy ilyen kontaktlencsét bevállalnék. :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is jól néz ki a kontaktlencséje, ráadásul csak egyet kell venni belőle :)

    VálaszTörlés
  3. utálom ezt az embert.
    és undorító is....nem tudnék begerjedni rá..inkább a gyomrom gerjed...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Marilyn Mansont tisztelem és becsülöm ezért is van róla tattoo-m is és az összes CD-je meg véve és a könyve
      Nagyszerű ember egyépként csak a média úgy kapja fel mint ha egy ufó lenne vagy egy szadista állat pedig nem

      Törlés

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal