2012. július 4., szerda

3 Tónusú Kék Kontaktlencse

Három rétegű kontaktlencsének is hívják, mivel nem egyetlen színből áll hanem az alapszín három árnyalatából tevődik össze. Ez biztosítja hogy a megjelenése minél természetesebb hatású legyen. Több színben gyártják, a képen láthatod hogy a kék esetében is különböző kékes árnyalatokból áll össze a mintázat.

Alkalmas világos és sötét szeműek számára is,  mivel fedő kontaktlencséről van szó. A lencse 3 hónapos kivitelű, kozmetikai és dioptriás kivitelben is gyártják.

Sokan tartanak attól hogy barna szemükre nem találnak megfelelő kék kontaktlencsét, ám a fedő, illetve részben fedő kontaktlencsék alkalmasak sötét szeműek számára is. A többtónusú lencsék pedig utánozzák az írisz természetes megjelenését, így ezek a kontaktlencsék bárhol hordhatóak, nem tartoznak az extrém kontaktlencsék közé. Az alábbi képeken láthatod hogy a fedő kontaktlencsék hogyan módosítják az eredetileg sötét szemek színét.

Kék kontaktlencse barna szemre

Kék kontaktlencse sötét szemre

A három rétegű kontaktlencsék külső peremén sötét gyűrű húzódik, ez optikailag nagyobbnak mutatja a szemet. Emiatt a manga rajongók is előszeretettel használják, mivel emlékeztet a rajzfilmfigurák hatalmas szemére. Gyakran ilyen kontaktlencséket láthatunk a cosplay találkozók szereplői szemében is.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal